Ornaflor decoratiuni nunti suceava

„Atinge-i pe cei dragi cu gingăşia unei flori!”

Despre noi Floare De Lotus Suceava

Suntem o echipă de profesionişti care la fiecare eveniment organizat de noi punem suflet in ceea ce facem. Ne dorim ca toţi clienţii noştri să aibă un sentiment de mulţumire, de împlinire, pentru că întotdeauna acesta este şi sentimmentul nostru:acea multumire sufletească este cea mai importantă pentru noi.

Deţinând florării, putem garanta pentru calitatea aranjamentelor florale, care sunt realizate de profesioniştii noştri cu o vechime in domeniu de peste 15 ani.

La orice eveniment vom găsi cele mai bune soluţii şi vă oferim preţuri promoţionale.

Aveţi nevoie de consiliere?

Vă aşteptăm!

Ce spun clienţii noştri despre noi?

Parerile clientilor:  

 
+1 #3 yonuzy 2013-03-04 23:01
Splendid! Superb! Elegant! Nu avem cuvinte să vă mulţumim! Totul a fost sublim. Cu adevărat putem spune că ne-aţi dat culoare şi suflet nunţii noastre. Un ultim cuvânt: high class! Vă mulţumim şi ne vedem la botez!
Citează
 
 
+1 #2 Temciuc Maria 2013-03-04 22:58
Vă mulţumim din suflet că aţi participat la împlinirea celui mai frumos vis al nostru, acela de avea o nuntă de vis. De asemenea, vrem să vă mulţumim pentru profesionalismu l de care aţi dat dovadă în aranjarea salii noastre care a atras privirile tuturor invitaţiilor noştri. Am dori ca toţi care vor citi aceste rânduri să fie încântaţi, şi să-i ambiţioneze să vă aleagă în realizarea propriului vis.

Vă mulţumim şi să ne mai întâlnim şi în viitor. Mulţumim!
Citează
 
 
+3 #1 Stefan Valentin 2013-02-13 11:45
Sunt super multmit de serviciile dumneavoastra.
Citează
 

Adauga părerea ta


Security code
Refresh

Fotografii